“Jij staat centraal”

Verloskundige in Loenen aan de Vecht, voor 1-op-1 zorg bij jouw zwangerschap

Welkom bij De kleine Geboortepraktijk in Loenen aan de Vecht. Bij onze caseloadpraktijk sta jij echt centraal. Wij zijn klein en fijn en richten ons op een beperkt aantal cliënten om persoonlijke zorg te bieden.

In Loenen aan de Vecht en omliggende gebieden hebben mensen ontdekt waarom caseload verloskunde zo gewaardeerd wordt. We bouwen een sterke vertrouwensband op tussen de verloskundige, zwangere en partner, waardoor deze periode extra bijzonder wordt.

Wij moedigen zwangere vrouwen aan om controle te nemen over hun geboorteproces, met ruimte voor hun wensen en beslissingen. Dit leidt tot een prettige en eigen geboorte-ervaring met minder medische verwijzingen.

Na de bevalling blijven we minstens 6 weken in contact, wat kersverse ouders een ontspannen basis geeft. Ontdek onze “Moms(to be)” groep en babycafé.

Als je zoekt naar verloskundige zorg waar jij echt centraal staat in Loenen aan de Vecht, ben je van harte welkom bij De kleine Geboortepraktijk.

P.S. We hebben een spreekuurlocatie in Naarden.

Een nieuwe naam!

Dezelfde verloskundige(n), dezelfde zorg, dezelfde persoonlijke aandacht. Maar dan allemaal onder een andere naam met een nieuw logo.

Wij heten vanaf vandaag:
De kleine Geboortepraktijk.

× Heb je een vraag?