“Jij staat centraal”

Caseload verloskundige = 1-op-1 zorg = alle aandacht voor jou!

Klein en fijn! De kleine Geboortepraktijk is een caseloadpraktijk. Dit betekent dat er een beperkt aantal cliënten wordt aangenomen om echt persoonlijke zorg te kunnen bieden. De zwangere ziet steeds dezelfde verloskundige waardoor er een sterke onderlinge band ontstaat. Zo wordt elke bevalling een bijzondere gebeurtenis waar de meeste zwangere vrouwen met vertrouwen en plezier naar uit kijken.

Deze praktijk hecht veel waarde aan eigen wensen en stimuleert elke zwangere om controle over haar eigen geboorteproces te nemen. Dit zorgt niet alleen voor een prettige, bekrachtigende ervaring, het leidt ook tot minder medische verwijzingen. De kleine Geboortepraktijk ondersteunt zoveel mogelijk het natuurlijke geboorteproces met alle ruimte voor keuzes van de zwangere zelf.

Caseload verloskunde ofwel 1-of-1 zorg wordt steeds populairder. In de reviews van De kleine Geboortepraktijk lees je waarom mensen dit zo prettig vinden. Als je ook op zoek bent naar een praktijk waar jij echt centraal staat dan ben je van harte welkom!

 

 

Een nieuwe naam!

Dezelfde verloskundige(n), dezelfde zorg, dezelfde persoonlijke aandacht. Maar dan allemaal onder een andere naam met een nieuw logo.

Wij heten vanaf vandaag:
De kleine Geboortepraktijk.

× Heb je een vraag?