“Jij staat centraal”

Verloskundige in Kortenhoef, voor 1-op-1 zorg bij jouw zwangerschap

Welkom bij De kleine Geboortepraktijk in Kortenhoef. Bij onze caseloadpraktijk staat jouw zwangerschap centraal. We zijn klein en fijn, en richten ons op een beperkt aantal cliënten om persoonlijke zorg te bieden.

Kortenhoef en de omgeving hebben ontdekt waarom caseload verloskunde zo gewaardeerd wordt. We bouwen een sterke vertrouwensband op tussen de verloskundige, zwangere en partner, waardoor deze periode extra bijzonder wordt.

Wij moedigen zwangere vrouwen aan om controle te nemen over hun geboorteproces, met ruimte voor hun wensen en beslissingen. Dit leidt tot een prettige en eigen geboorte-ervaring met minder medische verwijzingen.

Na de bevalling blijven we minstens 6 weken in contact, wat kersverse ouders een ontspannen basis geeft. Ontdek onze “Moms(to be)” groep en babycafé.

Als je zoekt naar verloskundige zorg waar jij echt centraal staat in Kortenhoef, ben je van harte welkom bij De kleine Geboortepraktijk.

P.S. We hebben ook een spreekuurlocatie in Naarden.

Een nieuwe naam!

Dezelfde verloskundige(n), dezelfde zorg, dezelfde persoonlijke aandacht. Maar dan allemaal onder een andere naam met een nieuw logo.

Wij heten vanaf vandaag:
De kleine Geboortepraktijk.

× Heb je een vraag?