Boeken tips

Woon je in Ankeveen, Bussum, ’s Graveland, Kortenhoef, Laren, Loosdrecht, Naarden, Nederhorst den Berg of Vreeland dan kan je je online inschrijven. Als je niet in dit gebied woont maar bijvoorbeeld in Almere dan ben je natuurlijk ook welkom, neem dan wel eerst even telefonisch contact op.

De Grote Geboorte Gids; hét standaardwerk over zwangerschap, bevalling en kraamtijd, geschreven door gynaecoloog Joris van der Post en verloskundige Mariel Croon. Waterkinderen; belicht de grote betekenis van water voor, tijdens en na de bevalling prachtig en brengt het fenomeen zwemmende baby’s prachtig in beeld. Van de beroemde Franse gynaecoloog Michel Odent. Het grote wonder; de klassieker van Lennart Nilsson. Met unieke kleurenfoto’s wordt de ontwikkeling van een baby vanaf de bevruchting tot aan de geboorte in beeld gebracht (Ook op Youtube). De Oxytocinefactor; over de rol van Het Liefdeshormoon, dat vanaf verliefdheid tot en met de bevalling en zelfs bij borstvoeding de regie over ons leven heeft. 

Andere leestips

Aanpakken voor Aanstaande vaders, David Borman
De geboorte van moeder en kind, De eerste jaren van een veranderd leven, R. Boswijk-Hummel
Moeders zonder moeder, Als jij als moeder geen voorbeeld hebt, Hope Edelman
BIRTH Day, Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, Lieve Blancquaert
Mama’en, Zorgen voor jezelf tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd, Nina Pierson
Relax Mama! Die andere moeders doen ook maar wat, Elsbeth Teeling
Heart in the Womb, dr Amali Loku Gamage 

Informatie zwangerschap

Echocentra

Cursussen

Informatie bevalling

Therapeuten

Kraamzorg

Na de bevalling

Een nieuwe naam!

Dezelfde verloskundige(n), dezelfde zorg, dezelfde persoonlijke aandacht. Maar dan allemaal onder een andere naam met een nieuw logo.

Wij heten vanaf vandaag:
De kleine Geboortepraktijk.

× Heb je een vraag?