“Jij staat centraal”

Verloskundige in het Gooi, voor 1-op-1 zorg bij jouw zwangerschap

Welkom bij De kleine Geboortepraktijk in het Gooi. Wij zijn klein en fijn. Onze caseloadpraktijk is erop gericht om jou de persoonlijke zorg te bieden die je verdient tijdens je zwangerschap. Bij ons sta jij echt centraal.

Lees waarom caseload verloskunde zo populair is in het Gooi en ontdek waarom mensen onze benadering waarderen. Wij koesteren de sterke vertrouwensband die ontstaat tussen de zwangere, partner en verloskundige.

Wij moedigen zwangere vrouwen aan om controle te nemen over hun geboorteproces, met ruimte voor hun wensen en beslissingen. Dit leidt tot een prettige en eigen geboorte-ervaring met minder medische verwijzingen.

Na de bevalling houden we minstens 6 weken contact, waardoor kersverse ouders een ontspannen basis hebben. Ontdek hoe onze “Moms(to be)” groep en babycafé deel uitmaken van onze gemeenschap.

Als je zoekt naar verloskundige zorg waar jij echt centraal staat in het Gooi, ben je van harte welkom bij De kleine Geboortepraktijk.

P.S. We hebben twee spreekuurlocaties in Kortenhoef en Naarden.

Een nieuwe naam!

Dezelfde verloskundige(n), dezelfde zorg, dezelfde persoonlijke aandacht. Maar dan allemaal onder een andere naam met een nieuw logo.

Wij heten vanaf vandaag:
De kleine Geboortepraktijk.

× Heb je een vraag?